Heren van Houten op Het Rond

Heren van Houten biedt u vele mogelijkheden voor een gezellige middag en/of avond, maar wij kunnen ook bijeenkomsten voor de zakelijke markt in een plezierige ambiance faciliteren (zie zaalverhuur voor een gedetailleerde beschrijving en impressie foto’s). Op de begane grond, in het restaurant, bieden wij u een keus uit ruim 30 wijnen per glas. Onze medewerkers adviseren u graag bij uw keuze en u mag altijd even proeven. Daarnaast hebben wij een uitgebreide lunchkaart en heerlijke dinergerechten met passende wijnen of natuurlijk een Brand pilsener of seizoensbier van de tap voor de liefhebber. Reserveer ook eens voor ons "wijn & spijs HIGH WINE"-arrangement. Dit arrangement bestaat uit een 6-gangen menu van kleine gerechtjes en bij ieder gerechtje schenken we een half glas bijpassende wijn. Het complete arrangement kost € 44,50 p/p, maar mocht u niet of weinig wijn drinken, dan kan het arrangement ook exclusief de bijpassende wijnen worden geboekt voor € 29,50 p/p. Reserveren is noodzakelijk en al mogelijk vanaf 2 personen.

Restaurant

Combineer uw bezoek aan de Cinelounge bioscoop of het Theater aan de Slinger met een diner bij Heren van Houten en op vertoon van uw toegangsbewijs voor die dag krijgt u van ons 10% korting op alle dinergerechten van de kaart. Jarig? Op zijn/haar verjaardag dineert de jarige bij Heren van Houten gratis; alleen de drankjes even afrekenen, dus een leuke gelegenheid om uw vrienden en/of familie uit te nodigen. Toon voorafgaand aan het diner wel even uw ID aan één van de Heren en reserveren is gewenst. Aanbieding geldt bij een reservering van minimaal 4 personen.

Proeflokaal

Het proeflokaal op de 1ste verdieping is uitermate geschikt voor groepsreserveringen en biedt vele mogelijkheden waarover wij u graag vrijblijvend informeren. Daarnaast biedt de vergaderruimte op de 2de verdieping een rustige ambiance, waar wij eventueel ook de lunch kunnen verzorgen en natuurlijk is het mogelijk om af te sluiten met een borrel of proeverij na afloop op de 1ste verdieping in ons proeflokaal.